One way vision stickers
vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan:

Type gewenste stickers:

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Wij streven erna om u binnen 30 minuten een passende offerte te sturen. U ontvangt uw offerte per e-mail.

One way vision stickers drukken

Ontdek onze unieke One Way Vision stickers, ook bekend als gaatjesfolie, in ons assortiment. Deze bijzondere stickers maken het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, terwijl het zicht van buiten naar binnen wordt beperkt. One way vision stickers drukken, gemakkelijk en snel. Ideaal voor het tonen van bedrijfslogo’s en reclame op autoruiten of ramen en deuren van uw kantoor. De creatieve mogelijkheden van One Way Vision folie zijn eindeloos en bieden een stijlvolle manier om glas en transparante materialen te decoreren. Geef uw ideeën door via het bovenstaande formulier voor een snelle en gratis prijsopgave op maat.

One way vision stickers bestellen

Het bestellen van One Way Vision folie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Geef nauwkeurig de afmetingen van uw eindproduct op, waarbij de maximale breedte van de folie 64 cm bedraagt (lengte is onbeperkt). Standaard maken wij gebruik van hoogwaardige vinylkwaliteit voor een sterke en professionele uitstraling. U ontvangt advies op maat, een vrijblijvende offerte en een drukproef ter goedkeuring. Na uw akkoord starten wij de productie en versturen wij de zorgvuldig verpakte One Way Vision sticker naar uw gewenste adres. One way vision stickers bedrukken voor de laagste prijs.

One way vision folie

Onze topkwaliteit One Way Vision folie wordt digitaal bedrukt in full colour (4/0). Om het beste resultaat te bereiken, wordt de gehele folie voorzien van bedrukking in plaats van alleen een contourgesneden sticker. Na het aanbrengen van de folie kunt u de randen wegsnijden. De zwarte lijmlaag aan de achterzijde en de witte printzijde aan de voorkant zorgen voor een optimale zichtbaarheid van binnen naar buiten. De kleine gaatjes in het materiaal zorgen voor een uniek zicht vanuit een donkere naar een lichte zijde.

One way vision stickers drukken

One way vision stickers drukken

One way vision folie voorkomt inkijk, zonder dat het uw zicht blokt. Dit alles met mooie reclame mogelijkheden!

One way vision stickers voor auto’s/bestelbussen

Onze one way vision folie is speciaal ontworpen voor het creëren van afbeeldingen die van één zijde doorzichtig zijn, waardoor ze ideaal zijn voor voertuigen. Van binnenuit behoudt u volledig zicht naar buiten, terwijl de buitenkant een heldere en egale weergave van uw reclameboodschap laat zien. Dit biedt u extra ruimte om uw bedrijf te promoten zonder de lak van uw voertuig te beschadigen. Een bijkomend voordeel is dat de folie inkijk bemoeilijkt, waardoor nieuwsgierige blikken van buitenaf worden geweerd.

One way vision stickers voor winkels/bedrijfspanden

Wanneer u reclame wilt maken op bijvoorbeeld etalageruiten, maar tegelijkertijd ook het zicht van binnenuit wilt behouden, is onze one way vision raamfolie de perfecte oplossing. Met deze folie kunt u een groot glasoppervlak verfraaien met uw reclameboodschap aan de buitenzijde, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft zonder concessies te doen aan het ontwerp.

De voordelen van Sticker Aanbieding:

  • Lage prijzenZeer scherpe prijzen, ongeacht de oplage en type stickers.
  • Snelle leveringStandaard een snelle levering (veelal 1 à 2 werkdagen).
  • Gratis offerte aanvraag – Elke offerte aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

  • Persoonlijke service – Ondersteuning bij uw aanvraag van een vast contactpersoon.
  • MaatwerkElk formaat, elke vorm en elke kleur sticker is mogelijk.
  • Designhulp Ondersteuning bij het opstellen/aanpassen van een ontwerp.

  • Betaling op factuur Betaling achteraf, op factuur, is mogelijk als bekende klant.

  • Digitale drukproef Ontvang vooraf een gratis digitale proef, alvorens wij de productie starten.

Meer informatie nodig? Bekijk de veelgestelde vragen.

Specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.