Stickers drukken
vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan:

Type gewenste stickers:

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Wij streven erna om u binnen 30 minuten een passende offerte te sturen. U ontvangt uw offerte per e-mail.

Stickers drukken

Bij ons is stickers drukken meer dan slechts een vak; het is een passie diep geworteld in ons DNA. We gaan graag elke uitdaging aan, wetende dat onze machines elk formaat sticker aankunnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus verwacht topkwaliteit digitaal drukwerk, altijd in full colour. We gebruiken uitsluitend hoogwaardig sticker vinyl als basismateriaal, wat de kwaliteit en uitstraling van onze stickers bepaalt.

Met een combinatie van permanente belijming en professionele inkt zorgen we voor uitstekende hechting, waardoor onze stickers geschikt zijn voor diverse toepassingen. Wilt u stickers bestellen? Stuur dan uw aanvraag via ons formulier in en ontvang snel een op maat gemaakte prijsopgave. Heeft u vragen over het maken van stickers? Ons team staat klaar om u te helpen.

Binnen 30 minuten ontvangt u een reactie met een gratis en vrijblijvende prijsindicatie op maat.

Stickers drukken voor een lage prijs

Bij het drukken van stickers staan wij garant voor topkwaliteit. Wanneer u stickers bij ons laat drukken, zorgen wij dat zowel het drukwerk als het materiaal van hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Zo maken wij gebruik van digitaal drukwerk. Dit houdt in dat wij, voor zowel kleine als grote bestellingen, stickers in full colour kunnen drukken. Hiernaast is digitaal drukwerk ook nog eens een haarscherpe manier van drukken, vaak vele malen scherper dan het (ouderwetse) offset drukwerk. Hiernaast gebruiken wij bij de productie sticker vinyl als basismateriaal. Sticker vinyl is sterker en heeft een professionelere ‘look’ dan papieren stickers. Tevens kunnen wij de stickers drukken met elk mogelijke manier afwerken: zo kunnen we elke sticker contour snijden zodat elke vorm mogelijk is. We kunnen de stickers op vel aanleveren (voor verwerken en productie) of per stuk losgesneden (zodat de stickers uit te delen zijn, ter promotie).

Goedekope stickers

Stickers drukken

Op maat gemaakte vinyl stickers, per stuk los gesneden om bijvoorbeeld uit te delen.

Vinylstickers

Bij Sticker Aanbieding verwerken we standaard onze stickers op vinyl. Vinylstickers bieden niet alleen een professionele uitstraling, maar zijn ook aanzienlijk robuuster en sterker dan papieren stickers. Waar papieren stickers scheuren en breken, doorstaan vinylstickers meerdere handelingen zonder schade. Bovendien zijn vinylstickers verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals glanzend, mat of transparant.

Outdoorstickers

Een groot voordeel van vinylstickers is hun waterafstotende afwerking, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Onze vinyl outdoor stickers zijn niet alleen waterbestendig, maar ook UV-bestendig. Dit betekent dat de stickers nauwelijks verkleuren, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon. Hierdoor zijn onze vinylstickers de perfecte keuze voor outdoor toepassingen. Op zoek naar outdoor stickers? Stickers laten drukken op vinyl biedt de oplossing!

De voordelen van Sticker Aanbieding:

  • Lage prijzenZeer scherpe prijzen, ongeacht de oplage en type stickers.
  • Snelle leveringStandaard een snelle levering (veelal 1 à 2 werkdagen).
  • Gratis offerte aanvraag – Elke offerte aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

  • Persoonlijke service – Ondersteuning bij uw aanvraag van een vast contactpersoon.
  • MaatwerkElk formaat, elke vorm en elke kleur sticker is mogelijk.
  • Designhulp Ondersteuning bij het opstellen/aanpassen van een ontwerp.

  • Betaling op factuur Betaling achteraf, op factuur, is mogelijk als bekende klant.

  • Digitale drukproef Ontvang vooraf een gratis digitale proef, alvorens wij de productie starten.

Meer informatie nodig? Bekijk de veelgestelde vragen.

Specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.