Heeft u vragen over ons, onze producten of het bestelproces? Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoord. Kunt u uw vraag niet terugvinden tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordat u stickers kunt bestellen, vragen we u eerst een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Op basis van uw wensen voor de stickers en eventuele extra diensten, zoals het aanpassen of het opstellen van een ontwerp, stellen wij een prijs voor u op. U ontvangt doorgaans de offerte binnen 30 minuten.

Als de prijs voor u acceptabel is, kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen via e-mail. Doormiddel van persoonlijk contact met één van onze collega’s gaat dit gemakkelijk en snel.

Uiteraard! Het aanvragen van een offerte voor de door u gewenste stickers is geheel gratis en vrijblijvend.
Wij verzorgen standaard een spoedlevering. De gemiddelde levertijd wanneer u een bestelling doorvoert is ongeveer 2 werkdagen. Voor een exacte levertijd kunt u een offerte aanvragen.

Wel is het zo dat wij hierbij afhankelijk zijn – indien u kiest voor een digitale drukproef en/of designhulp – van uw reactiesnelheid. Ook zijn we afhankelijk van de drukte bij zowel ons als PostNL.

Absoluut! We zijn er trots op dat we de wereld van drukwerk toegankelijk maken, zelfs voor mensen die niet bekend zijn met het opstellen of aanleveren van ontwerpen en drukbestanden. Dit is ook exact de reden dat wij geen moeilijke aanleverspecificaties hanteren. Wij helpen u graag!

Dat kan! Door onze digital print techniek kunnen wij ook in kleine oplages een scherpe prijs aanbieden. Hierdoor kunnen wij niet alleen de zakelijke markt, maar ook de particuliere markt voorzien van zeer scherpe prijzen.

Met trots kunnen we zeggen dat we geen vaste aanleverspecificaties hebben! Als u geen ervaring heeft met drukwerk of ontwerpen, laat het ons dan weten bij uw offerteaanvraag. We helpen u graag bij het drukklaar maken van uw bestand, het aanpassen van een bestaand bestand of het maken van een compleet nieuw bestand.

Als u wel ervaring heeft met drukwerk en/of design, kunt u uw ontwerp aanleveren in een schaalbaar vectorbestand (bijvoorbeeld .EPS of .PDF) of een bitmapbestand (bijvoorbeeld .PNG of .JPG) met een DPI hoger dan 300. Zorg ervoor dat het bestand is afgestemd op het gewenste formaat sticker, met een bleed van 1,5 mm rondom.

Jazeker! Aan de hand van onze digitale drukproeven kunt u vooraf zien hoe uw stickers eruit komen te zien.

Indien de digitale drukproef niet aan uw verwachtingen voldoet, passen wij het ontwerp en daarmee de stickers aan, zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. De digitale drukproef geeft een representatief beeld van het stickerontwerp en de snijlijnen, maar zegt niets over de kwaliteit of leesbaarheid van de uiteindelijke stickers en teksten. Op deze manier bent u volledig op de hoogte van wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan!

Om zo snel mogelijk met ons in contact te komen, kunt u een offerte aanvraag doen. Wij kunnen u dan snel en accuraat ondersteunen en voorzien van een prijsopgaaf. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Heeft u vragen waardoor u de offerte aanvraag niet kunt voltooien? Bezoek dan onze contactpagina door hier te klikken. Daar helpen wij u graag verder.

Onze digital print technologie stelt ons in staat om stickers snel en moeiteloos te produceren, zowel in grote als kleine oplages, zonder opstartkosten. Dankzij onze lage opstartkosten kunnen we onze klanten scherpe prijzen bieden.

Bovendien zijn we specialisten in maatwerk stickers. Geen vorm, formaat of kleur is voor ons een uitdaging. Dit stelt ons in staat om ook stickers in afwijkende maten en vormen te leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Indien het bestand dat u wilt laten drukken niet scherp genoeg is, te klein is of om andere redenen niet drukklaar is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen bij het beantwoorden van uw offerteaanvraag. Als u aanpassingen of een volledig nieuw ontwerp wenst vanuit uw kant, kunt u dit aangeven tijdens het indienen van uw offerteaanvraag.

Onze collega’s helpen u graag om uw drukbestand volgens uw wensen te krijgen, of het nu gaat om het scherper maken, vergroten, aanpassen van het ontwerp of het maken van een geheel nieuw ontwerp. Ook als u niet bekend bent met design of drukwerk, kunt u dus gemakkelijk bij ons een bestelling plaatsen.

Jazeker! Wanneer u bij ons een terugkerende klant bent, kunt u gebruik maken van een betaling op factuur. De betalingstermijn is 7 dagen na ontvangst van de stickers.

Als u een nieuwe zakelijke klant bent kunnen wij in sommige gevallen een betaling op factuur aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt u vanuit uw organisatie contact opnemen met de collega’s van de klantenservice.

De voordelen van Sticker Aanbieding:

  • Lage prijzenZeer scherpe prijzen, ongeacht de oplage en type stickers.
  • Snelle leveringStandaard een snelle levering (veelal 1 à 2 werkdagen).
  • Gratis offerte aanvraag – Elke offerte aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

  • Persoonlijke service – Ondersteuning bij uw aanvraag van een vast contactpersoon.
  • MaatwerkElk formaat, elke vorm en elke kleur sticker is mogelijk.
  • Designhulp Ondersteuning bij het opstellen/aanpassen van een ontwerp.

  • Betaling op factuur Betaling achteraf, op factuur, is mogelijk als bekende klant.

  • Digitale drukproef Ontvang vooraf een gratis digitale proef, alvorens wij de productie starten.

Meer informatie nodig? Bekijk de veelgestelde vragen.

Specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.